Potpisan ugovor za nabavu poljoprivredne mehanizacije

Danas (ponedjeljak) u prostorijama Doma za odrasle osobe Borova potpisan je Ugovor za nabavu poljoprivredne mehanizacije u sklopu EU projekta Moja kućica, moja slobodica.
Ispred Doma za odrasle osobe Borova Ugovor je potpisala ravnateljica Zlata Rončević dipl. soc. radnica, dok je ispred tvrtke Šantić-promet d.o.o. Ugovor potpisao direktor Ivan Šantić.
Na potpisivanju Ugovora bili su nazočni i djelatnici „RA Vidra“ – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije na čelu sa ravnateljicom Eminom Kovač.

Realizacijom potpisanog Ugovora Domu za odrasle osobe Borova će biti isporučena poljoprivredna mehanizacija koju obuhvaća traktor i petnaest poljoprivrednih priključaka.
Nabavljenom poljoprivrednom mehanizacijom korisnicima organiziranog stanovanja i boravka omogućuje se organiziranje radnih aktivnosti na području sadnje i obrade povrća i ostalih poljoprivrednih kultura za vlastite potrebe. Tako će razvijati navike i sposobnosti u skladu s vlastitim mogućnostima i potrebama te jačati osobnu vrijednost i samopouzdanje budući da će aktivno doprinositi kvaliteti prehrane uporabom proizvoda koji su sami uzgojili.

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Doma za odrasle osobe Borova.

Bookmark the permalink.