Dan obitelji 2012

Dan obitelji u Domu Borova obilježen je 18.5.2012.godine. Ovaj događaj zabilježen je kao vrlo svečan, a stotinjak uzvanika, rodbina i skrbnici, svojom su prisutnošću uveličali su ovaj, za korisnike i djelatnike Doma, ionako svečani događaj. Svojom prisutnošću rodbina korisnika pokazala je korisnicima kako, iako su udaljeni kilometrima, još uvijek su u njihovim mislima.

Cijeli događaj odvijalo se u prostorijama Doma, a zbor Doma Borova, uz vodstvo Krunoslava Matišića na gitari, svojom izvedbom – pjesmom i recitacijom, oduševio je prisutne goste i time pokazao kako obitelj za svakoga od nas predstavlja temelj današnjeg društva. Događaju su nazočili i načelnica općine Suhopolje, župnik, članovi Upravnog vijeća i ostali uvaženi gosti. Kako smo se proveli , najbolje ćete zaključiti ako pogledate fotografije. Na kraju, svaki korisnik zahvalio se svom članu obitelji ili skrbniku poklonivši mi sliku koju je izradio naš vrijedni Željko Vampovac, poznati artista.

Korisnici i djelatnici Doma Borova zahvaljuju se svim članovima obitelji uz poruku da su najmiliji uvijek u mislima i u srcima.

Bookmark the permalink.