Izlet u domskom vrtu

Predivan ljetni dan…još jedan u nizu. I eto nam razlog da udružimo snage, dobru volju i ljubav za naše korisnike. I dogovor je za tren zaživio. Korisnike koji uglavnom dane provode u kolicima te korisnike koji zahtjevaju pojačanu brigu i skrb okupili smo u naše prekrasnom zelenom vrtu, te ih tako spojili u veliku, veselu i simpatičnu grupu. Spojila se starost i mladost!

Obzirom se angažirao odjel socijalnog rada, izvaninstitucionalne skrbi i dnevnog boravka sa odjelom zdravstvene njege i brige o zdravlju korisnika, puno naših ruku pružilo je ruke onima koji to zaslužuju i kojima puno znači-korisnicima. Animirali smo ih na razne načine; razgovor, pjesma, šarene lopte, didaktičke igračke i pomagala. Osjetila se cjelovitost i jedinstvo grupe, te obostrano veliko zadovoljstvo. Veseli smijeh to je i potvrdio.

Jedan naoko neobičan dan učinili smo drugačijim, ljepšim, toplijim i sretnijim. Naravno, našlo se tu i svakojakih slatkih delicija. A niti hladnih napitaka nije nedostajalo. Hrabro možemo reći sa je danas za sve nas ustvari ovo bio jedan mali izlet sa našim korisnicima. Pitate se kako???? Pa putovali smo kroz vrijeme bez obzira što ni na tren nismo napustili našu ustanovu.

Bookmark the permalink.