Maskenbal u Domu Borova

Veljača je projurila i eto tako stiže nam veliki dan; 01.03. MASKENBAL…

Mi smo male maškare, pjevamo za kune
I za koje jaje, pa idemo dalje…

Kao i proteklih godina, tako i ove, već tradicionalno radnici i korisnici Doma osmišljavaju Maskenbal. Smijeh, zabava i okupljanje maskiranih korisnika i radnika uz muziku i ples upravo je najveseliji događaj tijekom čitave godine za naše korisnike. To je vrijeme u kojem svatko može postati netko drugi. Osmislili smo i takmičarski dio druženja; Biranje najboljeg plesnog para pod maskama, ples sa balonima te igre sa stolicama. Zvijezda maskenbala bio je klaun 1 smiješnog lica, prepun šale, pjesme, vica te je tako odnio pobjedu za najbolju masku.

Najuspješnijima pripremili smo i uručili prigodne nagrade. Od sve te ljepote i raznih iznenađenja tijekom čitavog našeg druženja pod maskama već smo pomalo bili ožednili i ogladnili te smo se tako svi skupa okrijepili sokom i slasnim krafnama od čokolade.

I kako to već biva da svemu dođe kraj, tako je došlo i vrijeme da skinemo svoje haljine, odjela, perike i maske te se vratimo u stvarnost trenutka i zadovoljni i ispunjeni sačuvamo svoje emocije do sljedećeg Maskenbala 2020. Godine.

Bookmark the permalink.