Naš urar…Dražen Tomac

Tika… taka… tika… taka… vrijeme ide, sat ga prati, satovi kucaju i u Domu za odrasle osobe Borova. Korisnici Doma su svoje satove koje nose i o kojima su gotovo ovisni pretočili u minute, sate i godine života, no što se dogodi kad ti isti satovi na ruci stanu…

Tu počinje jedna topla, dugogodišnja priča, protkana nekom finom i nježnom emocijom, rekli bi prikrivenom, to je naš urar Dražen Tomac koji brižno i strpljivo pokreće satove koje je zaista teško pokrenuti. Urar Dražen ih pokreće svojim toplim osmijehom i ogromnom strpljivošću odnosno empatijom koju je razvio dugogodišnjim druženjem sa satovima naših korisnika koje popravlja. On ne broji koliko je satova popravio i poklonio već koliko je poštovanja i svoje ljubavi vratio sa tim istim satovima našim korisnicima.

Kad satovi stanu vrijeme sporo prolazi za one koji čekaju, no naši korisnici gotovo da i ne čekaju, Dražen Tomac odmah se hvata posla, mijenja baterije, narukvice, popravlja satne mehanizme, poklanja satove i eto sreće, opet se vrijeme vraća u naš Dom, našim sretnim korisnicima.

Želimo se u prosincu, mjesecu mira, ljubavi i blagosti od srca zahvaliti našem dobrotvoru Draženu Tomcu, poželjeti samo najbolje, daljnju suradnju i veliko srce kao i svih ovih godina od korisnika i djelatnika Doma za odrasle osobe Borova.

Bookmark the permalink.