Otvaranje “penzionerskog” dijela

Nakon višemjesečnih radova, u srijedu, 30.11.2011. uslijedilo je svečano otvaranje tzv. „Penzionerskog“ dijela Doma Borova. S novoobnovljenim objektom najzadovoljniji će biti korisnici Doma Borova kojima se upravo ovim objektom podiže njihova kvaliteta života, ali i standardi rada. Umjesto dosadašnjih, sobe u penzionerskom dijelu su dvokrevetne, novouređene, i svakako ugodnije za boravak. Ovaj dio predviđen je za boravak 12 korisnika.

Izgradnju „Penzionerskog“ dijela Doma Borova financiralo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi u ukupnoj vrijednosti od 3.142.868,30 kuna.

Svečanom otvaranju nazočili su, između ostalih i Josip Đakić, saborski zastupnik, Tomislav Tolušić, župan Virovitičko podravske županije i ostali uvaženi gosti.

Zahvaljujemo se svim gostima i kolegama na dolasku i prisustvovanju, kako za korisnike tako i zaposlenike Doma Borova, iznimno važnom događaju. Naročito se zahvaljujemo nadležnom Ministarstvu, koje je uvažilo i prepoznalo potrebu korisnika Doma Borova te time utjecalo na kvalitetu života onih kojima je to najpotrebnije. Nadamo se da će njihov osmijeh i zadovoljstvo biti najveća zahvala. Zaposlenicima svakako jest.

Bookmark the permalink.