Dan starijih osoba, dan mentalnog zdravlja, dan jeseni, dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Nije važno koliko imaš godina života već koliko života u godinama!

Ovog prekrasnog i sunčanog petka, 18.listopada 2019.godine, u Domu za odrasle osobe Borova, obilježili smo sve bitne datume listopada. Dan starijih osoba, Dan mentalnog zdravlja, Dane jeseni, Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Današnji program i druženje svojim prisustvom uveličale su članice Lions cluba Vereucha Virovitica, Đurđica Seits, mr.sc., dipl.oec. i Ana Bajer Feketić,dr.med., naši dugogodišnji prijatelji koji nas svake godine posjete prilikom obilježavanja dana starijih osoba.

Gospođa Đurđica Seits je u svom obraćanju korisnicima istaknula da nije bitno koliko imaš godina već kako se osjećaš, te koliko brineš o sebi i svom zdravlju. Korisnici su uz podršku stručnih radnika i za ovaj dan pripremili nekoliko literarnih radova i glazbenih točaka.

Zahvalili smo se na daru kruha i plodovima zemlje blagoslovom kruha uz prigodne riječi i molitvu našeg župnika Pavla Filipovića.

Druženje smo nastavili zahvaljujući lijepom vremenu u prekrasnom, vanjskom ambijentu, uz roštilj, lepinje, pečenje kestena i pečenjaka. Sretna i zadovoljna lica korisnika na kraju susreta najbolji su pokazatelj kako su za sreću potrebni trud, suradnja, ljubav i topao osmjeh.

Bookmark the permalink.